CHEF

Η διαδρομή στη γαστρονομία την οποία ο σεφ Κωνσταντίνος Μπουραντάς υπηρετεί ξεκινάει θέτωντας τις βάσεις με φοίτηση στο Swiss Alpine, επεκτείνεται με εμπειρίες σε “μεγάλες” κουζίνες σε Παρίσι, Λονδίνο, Αυστρία, Ολλανδία και Βέλγιο.

AVANT GARDEN

Στο νεοκλασικό χώρο που δημιουργεί το δικό του Avant Garden και με οδηγό την γεύση ραφιναρισμένη με αγάπη για την λεπτομέρεια, καταθέτει ένα βιωματικό μενού βασισμένο στα εποχιακά υλικά όπου η δημιουργικότητα & η φινέτσα πρωτοστατούν.